Încălzire electrică autonomă cu 40% mai economă!

Incalzire electrica autonoma cu 40% mai economă !

Instalațiile de incalzire autonoma interesează pe mulți. Pe site-ul companiei Suport Energo SRL energo.md ve-ți afla despre cele mai econome metode de încălzire în Republica Moldova, precum și răspunsuri la alte întrebări ce țin de noile tehnologii de încălzire.

Astăzi există multe soluții de încălzire a apartamentului sau casei:

  • panouri radiante electrice,
  • cazane pe gaze în condensație,
  • cazane pe lemne și peleți,
  • cazane electrice,
  • convectoare electrice,
  • pompe termice, etc.

Avantajele și dezavantajele fiecărei soluții sunt descrise în articolele site-ului.

Cea mai bună soluție de încălzire electrică este cea cu panouri radiante (panouri cu infraroșu). Prețul accesibil al panourilor radiante dirijate automat și consumul de două ori mai redus în comparație cu convectoarele electrice, montajul rapid in 2-3 zile, fără deteriorarea interiorului, fac din această instalație de încălzire o soluție posibilă pentru mulți. Desigur nu in ultimul rînd sunt apesctul estetic plăcut și efectele terapeutice ale acestuia.

La noi puteți să procurați panouri radiante, plinte termice, termostate, cât și lucrări de montaj și punere în funcțiune a instalației electrice (Licența A MMII Nr. 038134).

Citind articolele noastre ve-ți afla ce sunt panourile radiante, cum poate fi încălzirea electrică cu 50% mai economă, care e specificul încălziri electrice cu infraroșu. Suport Energo SRL activează de patru ani pe teritoriul Republicii Moldova și are lucrări la Chisinau, Balti, Orhei, Glodeni. Prin urmare și dvs puteți beneficia de aceste informații și servicii.

O parte dintre vizitatorii site-ului nostru au decis să procure incalzire autonoma cu infraroșu și beneficiază de costuri mici pentru încălzire.

Pentru o consultație mai amplă referitoare la instalația de încălzire electrică cu infraroșu sunați la +373 684 66 036.

No Comments Yet.

Leave a comment