Livrare

 Modalități de plată

Puteți alege una din următoarele modalități de plată:

 1. ”Plata la destinație” în numerar
  Pentru ridicarea produselor de la Sediu sau de la curier nu aveți nevoie de acte. Această modalitate de plată oferă cel mai scurt timp de livrare.
 2. Plata prin ”Transfer bancar direct”
  Această modalitate de plată este destinată în special persoanelor juridice dar și pentru persoanele fizice. Plata se face prin transfer bancar în contul companiei. Pentru persoanele fizice: la ridicarea produsului de la sediu sau curier aveți nevoie de buletinul de identitate. Pentru persoanele juridice: aveți nevoie de buletinul de identitate și o împuternicire din partea firmei pentru primirea produselor.

 

Termene și modalități de Livrare

Termenul de livrare, pentru modalitatea de ”Plată la destinație” în numerar, reprezintă timpul de la ”Plasarea comenzii” pe site pînă la livrarea produselor către dvs.

Termenul de livrare, pentru modalitatea de plată ”Transfer bancar direct”, reprezintă timpul de la incasarea banilor în contul nostru pînă la livrarea produselor către dvs.

Cand ”Plasați comanda” pe site-ul energo.md, puteți alege între obțiunile de livrare de mai jos:

 1. Livrare gratuită în mun.Chișinău în 24 ore.
  La efectuarea comenzii pe site (explicații pe pagina Ajutor, detalii aici...), selectați obțiunea de livrare: ”Livrare mun.Chișinău, 24h (Gratis!)”. Ulterior ve-ți fi contactat telefonic la numărul de telefon indicat în comandă pentru a conveni timpul exact a livrării. Pentru această obțiune de livrare și ”Plata la destinație” în numerar nu se achită avans. Dacă se alege modalitatea de plata ”Transfer bancar direct” produsele se achită integral în avans. Termenul de livrare maxim este 24 ore. Dacă se solicită și montaj, termenul de livrare a produselor va fi ajustat la data montajului.
 2. Livrare gratuită pe teritoriul RM în 1-15 zile.
  La efectuarea comenzii pe site (explicații pe pagina Ajutor, detalii aici...), selectați obțiunea de livrare: ”Livrare R.Moldova, 1-15 zile (Gratis!)”. Ulterior ve-ți fi contactat telefonic la numărul de telefon indicat în comandă pentru a conveni data și timpul exact a livrării, precum și modalitatea de achitare a avansului. Termenul de livrare depinde de suma comenzii și localitatea de destinație și va fi între 1 și 15 zile. Livrarea este gratuită, iar pentru executarea comenzii se achită un avans în valoare de minim 400 lei în cazul modalității de ”Plata la destinație” în numerar. În cazul comenzilor mai mici de 400 lei se achită suma integrală a comenzii în avans. Modalitățile de achitare a avansului se convin telefonic. Dacă se alege modalitatea de plata ”Transfer bancar direct” produsele se achită integral în avans. Dacă se solicită și montaj, termenul de livrare a produselor va fi ajustat la data montajului.
 3. Ridicare la Sediu în 24 ore.
  La efectuarea comenzii pe site (explicații pe pagina Ajutor, detalii aici...), selectați obțiunea de livrare: ”Ridicare de la Sediu, 24h (Gratis!)”. Ulterior ve-ți fi contactat telefonic la numărul de telefon indicat în comandă pentru a conveni timpul livrării. Pentru Ridicarea la Sediu și ”Plata la destinație” în numerar nu trebuie avans. Din momentul în care au ajuns la Sediu, produsele vor fi disponibile 5 zile, pentru a fi achitate și ridicate. Dacă se alege modalitatea de plata ”Transfer bancar direct” produsele se achită integral în avans. Dacă se solicită și montaj, termenul de livrare a produselor va fi ajustat la data montajului.

 

Modificare sau anulare comanda

Dacă v-ați razgîndit și nu mai doriți un produs din comandă, vreți alt produs decît cel comandat sau nu mai vreți niciunul dintre produsele comandate, ne puteți anunța cît mai repede la unul dintre numerele: 068 466 036 sau 078 265 664. Colegii nostri de la Suport clienti vor face tot posibilul sa vă modifice sau anuleze comanda.