Despre noi

Energo.md este afacerea de succes a doi antreprenori din R.Moldova, cu activitata incepînd din 2000. Inițial a fucționat doar magazinul din centrul Chișinăului de pe Varlaam 76 după care, începînd din 2011 s-a deschis și site-ul Energo.md, care din 2015 a căpătat o nouă față.

Magazinul nostru de materiale pentru instalațiile de încălzire și climatizare este destinat celor ce-și doresc un climat perfect în propria casă.

Capitalul uman este principalul activ al companiei, avînd experiență de 16 ani în montarea și exploatarea instalațiilor de încălzire. Angajații noștri sunt dinamici și pragmatici, mereu atenți la cerințele, planurile și doleanțele clienților și partenerilor noștri.

În magazinul nostru din Chișinău și pe site-ul nostru energo.md, clienții pot alege produse destinate instalațiilor de încălzire, climatizare și preparare a apei calde. Gama produselor este extinsă și corespunde întru totul necesităților clienților din Republica Moldova. Produsele de import provin din țări precum: Germania, Austria, Italia, România, Ucraina, China.

Energo.md mai înseamnă totodată și servicii de calitate care însoțesc și completează cumpărăturile clienților noștri făcute pe site și în magazin. Serviciile calitative de consultanță, logistică și montaj asigură mediul prietenos necear unei colaborări de durată cu clenții noștri harnici și întreprinzători.

Echipa de lucru

Avantajele noastre

Determinarea celei mai econome instalații de încălzire în condițiile clientului;

16 ani experiență pe piața instalațiilor de încălzire.

Showroom în inima Chișinăului;

Cele mai avantajoase prețuri;

Garanție 1-3 ani.

Livrare gratuită în toată R.Moldova;

Livrare în Chișinău și suburbii în 24h.